Vävmässa i Halmstad fredag 25 september 2020

Avresa: 25 september, 2020

Pris: 450 kr/person

Vi åker ner till Halmstads arena, där vi skall besöka vävmässa 2020. Under 3 dagar kommer världens största handvävmässa till Halmstad. Ta del av inspirerande utställningar.

Vart tredje år träffas tusentals människor från hela världen på den populära Vävmässan. VÄV 2020 arbetar med HÅLLBARHET. Från materialen som säljs, till maten vi äter och koppen vi dricker ur. VÄV 2020 sätter GÖRANDET i centrum. I dom olika verkstäder får du träffa vävare som visar vävning på många olika sätt: konstperformance, varptyngd vävstol, medeltids-vävning, vävning med solfjäderssked, nya uttryck, traditionell vävning, bandvävning och barn som väver. Företag säljer material, böcker och redskap för ditt skapande. Det blir bland annat flera föredrag om den textila konsten, skapande, historiska textilier och textil forskning. Utöver det finns flera utställare på plats varav många med halländsk koppling. I levande verkstäder kommer många olika typer av vävning att visas och det kommer finnas möjligheter att själv få prova på.

Vi beräknar att vara där ca kl. 10.00 och vi avreser igen kl. 18.00. Det finns möjligheter för att fika och äta lunch inne på mässan. Beräknad hemkomst ca kl. 20.30.

Pris: 450 kronor per person

Ingår: Bussresa, Inträde till Vävmässan

Avreseort Avresetid Beräknad hemkomst
Trollhättan, Resecentrum Gate 14 Kl. 07.30 Kl. 20.30

_______________________________________________________________________________

För inbetalning vänligen betala via vårt bankgiro nr: 453-6629. Bokningen är bindande.
Betalningen oss tillhanda senast 4 september 2020
Vid betalningen var god ange: Namn, adress, antal personer, resans namn, datum för resan