Fira 30 år med Arvingarna
Göteborg 28 september 2019

Avresa: 28 september, 2019

Pris: 1 300 kr/person

Fira 30 år med Arvingarna
på Kajskjul 8 i Göteborg den 28 september 2019

Allt började med ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med Mello, grammisar, nya album och en Diggiloo-turné. Nu är de tillbaka för att fira sina första trettio år med en helt ny krogshow med tillbakablickar och massor av sköna låtar. I höstas sålde deras show snabbt slut, så räkna med att det blir ett riktigt tryck, både med biljettförsäljning och på scen. Missa inte chansen att vara med och fira Arvingarnas jubileum.

OM SHOWEN Arvingarnas krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”. De varvar med enstaka covers och presenterar några nya låtar. Vem vill inte höra Mellosuccén ”I Do”. Eftersom det är jubileum slår dom på stort och får förstärkning på scen med blås! Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster. Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden.

OM ARVINGARNA Det har gått trettio år sedan medlemmarna i Arvingarna började skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten fick de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Ska man summera Arvingarnas karriär så här långt kan man börja med 18 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och två grammisar. Och hela 6 gånger har de ställt upp i Melodifestivalen. I år stod de på Mello-scenen med bidraget ”I Do”.  En riktig slagdänga som Casper Janebrink har skrivit tillsammans med Mikael Karlsson, Nanne Grönvall och Thomas ”Plec” Johansson. Första bidraget och deras stora genombrott ”Eloise” tog dem till seger och en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. Fem år senare 1999 återkom de med ”De svär jag på” som tog en tredjeplats och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Under våren 2019 släpper de ett nytt album och i sommar är de en självklar akt under Diggiloo-turnén. Inte undra på att de är några av våra mest folkkära artister.

Bandmedlemmar:
Casper Janebrink – bas och sång,
Kim Carlsson – gitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlsson – trummor och sång förstärkt med blås.

Tider:
kl.18.00 Dörrarna öppnas,
kl.19.00 Förrätten serveras,
kl.19.40 Förshow
kl.20.10 varmrätt och dessert serveras,
kl.21.45 -23.15 Showtime,
kl.23.30 åka hem

Pris: 1.300 kronor per person

Ingår: Bussresa, 3-rätters middag- och showbiljett.
Menyn FÖRRÄTT SVAMPSOPPA smaksatt med tryffel. Serveras med krispiga parmesankrutonger. VARMRÄTT OXFILÉ MED ROTFRUKTSKAKA. med en krämig madeirasås, haricot verts och sockerärtor som slungats i örtsmör. DESSERT CHOKLAD SPONGE CAKE smaksatt med Cointreau, ett lager bär och slutligen chokladganache. Allt toppat med havrecrumbles

Obs! Har ni behov av specialkost p.g.a allergier ber vi dig meddela detta direkt vid bokningen av resan.
Obs! Bokningen är bindande. Åldersgräns 18 år.

För inbetalning vänligen betala via vårt bankgironr: 453-6629. Betalningen oss tillhanda senast 3 maj Vid betalningen var god ange: Namn, adress, antal personer, resans namn, datum för resan.

Avreseort Avresetid Beräknad hemkomst
Resecentrum, Gate 14, Trollhättan Kl. 16.00 Kl. 01.30
Vänersborg, Järnvägstationen Kl. 16.20 Kl. 01.10
Uddevalla, Bohusläns museum Kl. 16.50 Kl. 00.40